Ons verhaal

Bij DDOEN bieden we met passie pure organisatiekracht. Met een strategische blik zetten we denken om in DDOEN. We steken de handen uit de mouwen en staan garant voor een optimaal eindresultaat. Projecten managen we vakkundig van begin tot eind. Ook zijn we graag strategisch sparringpartner en maken ideeën bruikbaar in de praktijk met krachtige concepten. Door te kiezen voor een dubbele D geven we éxtra kracht mee aan ons DDOEN. En daarmee is onze naam ook onze visie. Wat kunnen we voor jou DDOEN?

Maak het persoonlijk

Bij DDOEN maken we het persoonlijk. We horen graag van jou wat er speelt en wat wij voor je kunnen betekenen. We vragen door, naar de vraag áchter de vraag. Met onze jarenlange ervaring zetten we luisterend vermogen om in pure organisatiekracht. We geloven in samen doen en werken met verschillende ondernemers die allemaal met passie werken vanuit hun talent. Zo wordt jouw vraag altijd optimaal ingevuld. Als het nodig is kiezen we oplossingen buiten de gebaande paden, zonder het doel uit het oog te verliezen.

Aanpakker met feilloze intuïtie

Oprichter van DDOEN is Lisa Heethaar. Een nuchtere aanpakker, met een feilloos gevoel voor verhoudingen. Enthousiast, praktijkgericht en een échte verbinder. Als het nodig is laat ze een tegengeluid horen, want eigenwijs … is ze ook! Met haar krachtige intuïtie heeft ze aan een half woord genoeg. Ze schakelt snel en neemt met gemak de rol aan die op dat moment gewenst is. Ze heeft de touwtjes altijd stevig in handen en zorgt voor optimaal rendement. 

De juiste match

Onze klanten zijn zo divers als het werk dat we doen. We werken voor MKB bedrijven, overheden, zelfstandig ondernemers en non-profitorganisaties. Elke opdracht is maatwerk voor ons. We kiezen bewust voor opdrachten die goed bij ons passen. Graag worden we uitgedaagd, zodat we blijven leren. En heel belangrijk: we doen het sámen. Persoonlijk, met oog voor elkaar en transparant. Vanuit een veilige basis. Elkaar durven aanspreken op afspraken en blijven prikkelen vinden we bij DDOEN heel belangrijk om tot een goed eindresultaat te komen.

'.